Wat zeggen mijn klanten
over mijn dienstverlening

Tijdens de zoektocht naar ons huis wisten we dat we een goede aankoopmakelaar nodig zouden hebben. Dennis heeft veel kunnen betekenen voor mijn broer, dus wij wilden dat hij ons zou helpen. Alleen zochten wij een huis in ’s Hertogenbosch. We belden Dennis en hij was zeker niet beroerd om ons te helpen. Hij is meerdere keren naar ’s Hertogenbosch toe gekomen om mee te helpen met het bezichtigen/adviseren van verschillende huizen. Toen wij ons huis hadden gevonden heeft Dennis de onderhandelingen gedaan. Dennis heeft ons echt van A tot Z geholpen. Voor mensen die hier nog nooit mee in aanraking zijn geweest, raden wij Dennis echt aan. Bedankt!

Daan en Caroline

Wow, dat heb je mooi vlot voor elkaar gekregen. Dank!
Mocht ik nog van iemand horen dat ze een taxateur zoeken, dan zal ik ze zeker jouw naam doorgeven.

M. Knol

Een taxateur die zorgvuldig werkt en de tijd nam voor de taxatie. En het rapport lag er razendsnel!

RM

Dennis is een vriendelijke man, die met kennis van zaken de taxatie van mijn huis heeft gedaan. Hij zorgde ervoor dat hij de goede info kreeg en maakte de nodige foto’s (met oog voor privacygevoelige gegevens).

Tijdens het taxeren gaf hij hier en daar als extraatje ook nog wat bruikbare tips rond het onderhoud van het huis. Binnen een paar dagen had ik het taxatierapport in huis.

Rv/dK

Ik was voor de aankoop van een woning in Zeewolde op zoek naar een taxateur die spoedig voor mij de woning kon opnemen en rapporteren. Dit was in een dag geregeld waardoor ik vlot verder kon met de hypotheek aanvraag. Daarnaast vind ik het snelle schakelen en de persoonlijke en vriendelijke benadering van Dennis Hoogervorst heel prettig. Het rapport is duidelijk en overzichtelijk opgesteld.

Bliekendaal

Dennis Vastgoed maakt zijn beloftes meer dan waard. Naast een gedegen taxatierapport verricht hij uiterst snel de taxatie en bijbehorende rapportage. Ook als dat buiten de normale werktijden moet.

Prijs is scherp en prijs/kwaliteit is dus meer dan goed. Ik kan deze taxateur van harte aanbevelen.

Frank Grisel

In verband met de snelle verkoop van onze woning hebben wij Dennis benaderd voor het begeleiden van het gehele aankooptraject van ons nieuwe huis. Na vele huizen te hebben bezichtigd met Dennis en diverse onderhandelingen hebben wij, door adequaat handelen van Dennis en de ervaring die hij heeft, toch het huis kunnen kopen wat voldoet aan al onze wensen. Tijdens het gehele aankooptraject hebben wij de kennis en kunde van Dennis erg prettig ervaren. Hij weet op welke punten er gelet moet worden bij bezichtigen en kan snel een waarde bepalen. Ook in de onderhandelingen weet Dennis wat realistisch is en of het haalbaar is. Hij weet wat er speelt op de huizenmarkt en geeft duidelijk advies. Pluspunt is voor ons ook de goede bereikbaarheid van Dennis.

Dennis nogmaals bedankt.

Friso & Anna

Wij zijn erg blij met ons nieuwe huis waarbij Dennis Hoogervorst de koop heeft geregeld. Dennis is een aankoopmakelaar, die goed bereikbaar is, een prettige communicatie heeft en je ziet dat hij plezier heeft in zijn vak. Voor ons was het ons eerste koophuis en dan wil je graag dat iemand goed kijkt wat de waarde is, of er sprake is van mankementen en de onderhandeling doet. Dennis heeft zeker veel verstand van zaken met betrekking tot het huis en bekijkt het huis grondig. Na een bezichtiging had hij al gauw door wat de waarde van het huis was en begon de onderhandeling. Doordat hij sterk heeft onderhandeld hebben wij het huis voor een stuk lagere prijs kunnen kopen dan de oorspronkelijke vraagprijs. Wij hebben de aankoopkosten van Dennis dik terugverdiend!

Wij genieten nu met veel plezier van ons huis en raden Dennis Hoogervorst zeker aan!

Lisette en Rico

Toen wij plotseling ons droomhuis tegen kwamen, wisten we dat we er snel bij moesten zijn. Gezien de populariteit van het huis en met de open huizen dag voor de deur, moesten we snel en goed handelen om een kans te maken op dit huis.

Wij schakelde direct Dennis Hoogervorst in, die wij twee dagen later voor het eerst ontmoette voor de deur van onze toekomstige woning. Dennis was zéér goed voorbereid en ieder detail van het huis werd onder de loep genomen. Hij deed een grondige inspectie en gaf duidelijk advies, waarna we de onderhandelingen konden inzetten. Dit was spannend, want er waren meerdere kapers op de kust, maar Dennis beet zich er in vast en hield ons uitstekend op de hoogte. Enkele dagen na het eerste bod, kon hij ons feliciteren met de aankoop van onze nieuwe woning, die hij ondanks de grote animo voor het huis, voor een goede prijs en met veel extra’s heeft kunnen regelen. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor, want we weten zeker dat het zonder Dennis niet was gelukt!

Daarnaast is het ontzettend fijn als iemand deskundig naar alle administratieve afhandelingen kijkt en uitgebreid de tijd neemt om alles door te nemen en uit te leggen. Zo wordt het kopen van een huis een stuk leuker en gemakkelijker. Het inschakelen van Dennis Hoogervorst is wat ons betreft een absolute aanrader!

Dirk & Angela

Ik heb het als zeer prettig ervaren om Dennis mee te nemen bij de koop van een appartement in Nijmegen. Ik had nog nooit onroerend goed gekocht en naar de staat van onderhoud van huizen kijk ik met halfdichte ogen. Dennis heeft ervaring, weet informatie te vinden en heeft kennis van zaken. Als sparringpartner ideaal.

Ik kan hem beslist aanbevelen als aankoopmakelaar.

Janneke Middelkamp

Dennis vastgoed heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Wij hebben dit als zeer plezierig ervaren. Goed voorbereid komt Dennis bij de woning aan, hij mist geen gaatje in de woning en wijst ons op aandachtspunten, niet alleen op korte, maar ook op lange termijn. Zoals onderhoud, schilderwerk, wanneer het dak vervangen moet worden etc. Hij kent de weg in de contracten en omdat hij ook taxateur is, weet hij of het een redelijke vraagprijs is die de verkoper vraagt. Bij de onderhandeling houdt hij ons goed op de hoogte en schakelt snel. Het is de ervaring die je anders mist als je het zelf wilt doen zonder aankoopmakelaar. Je koopt maar een paar keer in je leven een woning en de regels veranderen steeds, dan is het fijn als je bijgestaan kunt worden door Dennis een goede investering bij de aankoop van een woning!

Robin en Jessica

Wij hebben Dennis gevraagd ons te begeleiden bij een tweetal woningbezichtigingen waarbij wij enkele vraagtekens hadden. Met onze woonwensen als uitgangspunt heeft Dennis ons een zeer kundig en in korte tijd vergaard uitermate goed advies en taxatie van de woningen gegeven op basis waarvan wij hebben besloten uiteindelijk met geen van beide woningen verder te willen. Dennis heeft ons behoed voor miskoop die tegen onze woonwensen indruisten, en ons op voor ons verborgen gebreken gewezen. Wij zijn heel blij met zijn zeer deskundige begeleiding.

Kelvin & Suzanne

De woning die wij wilden kopen werd verkocht op basis van een zgn. gescheiden koop – en aannemingsovereenkomst. Het betrof een zo goed als nieuw te bouwen woning achter bestaande gevels. Dat was toch wel iets nieuw voor ons. We hadden te maken met 3 contracten.  Eén voor het huis en 2 aannemingsovereenkomsten met de aannemer, met daarin technische details voor de woning en de garagebox.

Dennis Hoogervorst heeft ons erg geholpen met het doornemen van de contracten en ons op de evt. valkuilen gewezen.

Marjolein en Aad

Het gesprek over de opdracht was heel plezierig en de service erg goed. De taxateur hield me op de hoogte van de gemaakte afspraken met de verkoper en was snel in de afhandeling.

Jan